Vrijwilliger worden?

Wil je als vrijwilliger voor VEHRA naar een project?

Voor onze projecten zijn wij op zoek naar vrijwilligers om een team mee te vormen. Teams bestaan uit dierenartsen, studenten diergeneeskunde, paraveterinairen, studenten paraveterinair en algemene medewerkers.

Het idee is dat ervaren professionals minder ervaren professionals onder hun hoede nemen en opleiden zonder dat dit ten koste gaat van de diergeneeskundige kwaliteit van werken. Algemene medewerkers ondersteunen de medische medewerkers met het schoonmaken van instrumentarium, schoonmaken in algemene zin,  zorgen voor eten en drinken en indien nodig aanvoer van honden en katten.

Wat verwachten wij van vrijwilligers?

Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Wat wij doen is heel belangrijk voor de dieren om uitzicht te hebben op een beter leven. Wij verwachten van iedereen een professionele houding en inzet waardoor de kwaliteit van ons werk gewaarborgd is. VEHRA teams werken op basis van GVP ( good veterinarian practise) ieder team wordt daarom ook uitgerust met alle materialen en medicatie om dit mogelijk te maken.

Wij verwachten dat de tijd die je op een locatie bent, optimaal benut wordt. Vandaar ook de toevoeging van ondersteunende medewerkers die er voor zorgen dat er geen tijd verloren hoeft te gaan aan randzaken. Wat wij doen kunnen niet zoveel mensen, dus presteer het maximale op je locatie.

Op het moment dat je deel uitmaakt van een VEHRA team verwachten we ook dat jeĀ  meewerkt aan fundraising. Dat wil zeggen: je netwerk aanspreken en actief beelden en verhalen delen als je op locatie bent. Zonder financiele ondersteuning kunnen wij geen teams op pad sturen.