Update dag 2 @ SCOOBY

We gingen vanochtend vlot van start, zelfs de Facebook livestream werkte via de laptop.

Bambi voelde zich al een beetje beterder en heeft een beetje willen eten. Vooral de ham ging er wel in. Ze heeft nog wel een lelijke diarree en het lijkt erop dat ze haar bekje niet goed kan openen. Al met al nog wel zorgelijk maar gisteren stond ze met 1 pootje in de hondenhemel en hebben we haar aan haar staartje terug kunnen trekken. We durven haar staartje nog niet los te laten.

Na de middag gingen de jonge dierenartsen ook teven mee steriliseren. Daarmee gaat het tempo wel naar beneden maar het is super leerzaam. Zo leuk om die leergierige dames wat bij te kunnen brengen.

Behalve de castraties en sterilisaties kijken we ook in alle monden. Als we pijnlijke kiezen of tanden zien dan halen we die er uit. Dat is hier zonder moderne tandheelkundige apparatuur nog niet zo simpel. Maar we laten geen dieren met tandpijn van tafel gaan.

Helaas stopte na 15h de aanvoer van honden. Ze hadden allemaal eten gekregen. Dan kunnen ze niet meer onder narcose.
We konden nog wel even vooruit maar om 20h waren we toch echt klaar en konden we gaan eten.

Tijdens de middag kregen we de mededeling dat we de lifestream op Facebook uit moesten zetten. Scooby geeft ons geen toestemming meer om de cam in de operatiekamer aan te zetten. Daarom zijn we nu meer foto’s en kleine video’s aan het maken.

Jammer voor degenen die ons graag volgen. Maar we houden jullie toch op de hoogte.

In de avond kwam de elektricien. Er waren een aantal TL lampen stuk en we hadden maar 3 operatie lampen. Hopelijk hebben we er morgen 5 dan kunnen we nog efficiënter werken.

Ondertussen is ons team een leuk hecht team geworden en is het erg gezellig met elkaar.
We zitten in de avond lekker voor de kachel met een wijntje. Het eten wordt heerlijk verzorgd door Marjan en Remco, zij zorgen ervoor dat wij niks tekort komen en op tijd wat koffie en thee drinken.

Morgen gaan we echt een lange dag maken met hopelijk voldoende aanvoer van honden

Geef een reactie